9 Nisan 2015 Perşembe

Amerikan ve İngiliz Yahudi emperyalizmine ''DUR'' demeliyiz…




Amerikan ve İngiliz Yahudi Emperyalizmi var oldukça dünyada huzur olamaz.
Bu zulümler, sömürü ve soygun düzeni devam edecektir.

Dünyanın ve Âlem-i İslâm’ın, Türkiye’nin huzuru ve kalkınması için tek ve zorunlu şart Amerika’nın ve İngiltere'nin düşman ilan edilmesidir.

O zalimlere muhabbet besleyenler onlardandır ve onların zulümlerine ortaktır. Allah(c.c) zalimler topluluğuna hidayet vermeyecektir.

Hem Amerika, hem huzur ve emniyet olamaz.
Hem Amerika hem kalkınma ve gelişme olamaz.
Hem Amerika’nın zulmü hem de barış olamaz.
Bütün bunlar ateşle barut gibi bir araya gelemez.

Allah’ın adil hükmü dışında beşere âdaleti te’min edecek bir sistem yoktur.
Amerika ve İngiliz Yahudi lobisine muhabbet besleyenler imanlarını para mukabili satan kimselerdir.
Hem Allah’a kulluk hem de tağutlara kulluk olmaz.

Vâhidu’l Kahhâr olan Allah(c.c) aynı zamanda seriû’l hisâb’dır.

Muhakkak ki, o zalimler topluluğuna muvaffakiyet vermeyecektir.
Sadece O’na inanan ve tevekkül edenler O’nun yardımıyla muzafferiyete kavuşacaklardır.

Zalim Amerika var oldukça, İslâm ülkeleri kalkınamayacaktır.
Fakat büyük Zalim idareciler, tağutların hizmetçileri , komisyoncular, rantiyeciler, amerikan emperyalizmine uşaklık ve dalkavukluk eden yalakalar, zalimlerin zulmünü alkışlayıp onlara merhamet nazarıyla bakıp Allah yolunda fi sebîlillâh ihlâs ile Cihad eden Mücahidleri ''Zalimler-Teröristler-Vahşiler'' gibi sıfatlarla ta’rif eden zavallılar; hoşgörü yapıyorum diye izzetini yitiren sefiller, Demokrasiyi İslâm Şeriâtı’nın yerine ikâme etmeye çalışan asrın demokratik, laik gavurları, şan ve şöhret budalaları hep refah içerisinde olacaklar, hep kalkınacaklar...Öyle mi? Acaba!!!!
Bu zulümler, sömürü ve kölelik sistemi ilel ebed devam ederse….
((Muhakkak ki, etmeyecektir.)

Va’di Kur’an ile Mülkün sahibi olan Vâhid-i Kahhâr tarafından onlara muhakkak bir gün dur denilecek. Yaptıklarının hesabı tek tek zerre miktarı ne eksik ne fazla bir bir sorulacaktır.

Rahmet ve hidayet ve İnayet-i İlâhiye'den mahrum kalmış; ahiretlerini dünyanın geçici menfaatlerine tercih eden ; imanlarını dünyanın makam ve menfaatleri için satan bu zavallılar Ku'an-ı Hakîm'in' sarahatiyle ahirette hüsrana uğrayacaklardır.

Elbette ve elbette dünyada dahi zannettikleri gibi zulüm ve küfür ebedi devam etmeyecektir. Allahu Azimuşşan (c.c) Hz.leri ihlâslı kullarına yardım ve muzafferiyetini an-karibu'z zaman ihsan edecektir, İnşaallah...

Amerika İslâm beldelerinde ve dünyada rahatta oldukça, huzur ve selamet değil; bilâkis tam tersine savaşlar, zulümler, açlık ve sefalet var olacaktır.
Yalnız bu ülkeye değil bütün dünyaya zülüm ve küfür hakim olacaktır.

Birleşmiş Milletler ve Nato ne işe yarar?

Dünya üzerinde Amerika, İngiltere, İsrail ve emperyalist güçlerin menfaatleri dışında hiç bir faaliyette bulunmayan bu iki kuruluş Ortadoğu’da onca katliama ve soykırıma rağmen hiçbir çaba göstermemekte ve hatta yapılan katliamları kınama cesaretini bile gösterememektedir.

O halde İslâm topraklarının zenginliklerini talan eden bu asrın sözde medeni aslında en gaddar ve en vahşi ülkeleri ve onların medeniyetten özgürlükten bahseden filozofları, insan hakları dernekleri nerede…???

İslâm’a ve Müslümanlara karşı başlatılan bu Haçlı Seferinde bu alçak planın içinde bulunan, halkları Müslüman olan devletler derhal harekete geçmelidir.
Sür’atli bir şekilde bu kuruluşlarla bağlantısını koparmalı ve onları tanımamalıdır. Aksi halde bütün zulümlere ortak olacaklardır.

Unutulmamalıdır ki, bu kurumlar kesinlikle emperyalizmin sömürü merkezi haline gelmiştir. Kitleleri kandırmacanın, alçaklığın ve uşaklığın icrasından başka bir işe yaramayan bu kurumlarla bütün ilişkiler derhal durdurulmalıdır.

Aksi takdirde, bu zulüm her tarafı sardığında artık çok geç olacaktır. Sömürü ve Köleliği reddetme arzusunu birazcık olsun içerisinde taşıyan İslâm ülkelerinin yöneticileri ve liderleri akıllarını başlarına almalıdır.

Allah’a inanan tüm idarecileri ve yöneticileri Amerika’nın ve İsrail'in emri dışında hareket etmeye, bu kurumları reddetmeye ve terk etmeye davet ediyoruz.

İşte bu noktada Ey Sâfiyâne Kur'an ve iman Hakikatlerine kalpten, ihlâsla inanan Allah'ın Kulları..!!!

Allah'ın va'di haktır. Sabredin. Sebat edin.
Müjdeler olsun Birbirinden ayrılmayan, Birbirine Allah için yardım edenlere…

Tevekkül edin alemlerin Rabbine ve bekleyin...
Mevla Görelim Neyler ; Neylerse Güzel Eyler...

Selâm hidayete tabi’ olanların üzerine olsun…


Hiç yorum yok:

Bakara Sûresi 274. Ayet-i Kerîmesi

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرّاً وَعَلانِيَةً فَلَهُمْ أ...